Partners Quality Racing Support

De Bonte Wever biedt een compleet aanbod van verschillende sport- en ontspanningsfaciliteiten in een ongedwongen sfeer met professionele begeleiding en aandacht. Wij werken met zeer complete all-in sportabonnementen waardoor het voor jou als sporter makkelijk is om naar wens te switchen tussen zwemmen, fitness, groepslessen, buitensporten etc. Daarnaast kun je heerlijk ontspannen in het zwem- en saunaparadijs met buitenbad en sauna- en relaxruimte. Je kunt al all-inclusive sporten vanaf € 38,75 per maand.

www.debontewever.nl

Frank Woltman van Fietsen & Koffie:

“We vinden het mooi om een steentje bij te kunnen dragen bij een organisatie welke zich inzet voor talentontwikkeling. Onze bijdrage bij Quality Racing Support bestaat uit het beschikbaar stellen van fietskleding en uiteraard goede fietsen met de juiste afstelling.

Bij Fietsen & Koffie staat fietsplezier voorop. Natuurlijk hebben we een groot assortiment kwaliteitsfietsen & onderdelen die het plezier flink vergroten, maar wat misschien wel veel belangrijker is, de juiste houding op de fiets.
Veel voorkomende klachten, als tintelende vingers, last van de rug of een stijve nek, worden veelal veroorzaakt door een verkeerde positie op de fiets. Deze ongemakken kunnen nadelige gevolgen hebben op je fietsprestaties en het plezier flink verminderen.
We gebruiken het veelgeprezen methode van Trek, Precisoin Fit. Het uitgangspunt van deze methode is jouw lichaam en jouw wensen. We hebben een compleet ingerichte Precision Fit ruimte, waar onze gediplomeerde deskundigen de modernste technieken combineren met hun kennis en vakmanschap. Na afloop stellen we uw fiets volledig af op uw wensen en jouw lichaam.
Ook in de motorsport is fietsen een goede trainingsmethode om als coureur fit op de motorfiets te stappen. We wensen alle betrokken coureurs en teams een fit en succesvol seizoen toe. Uiteraard staat ook voor jullie bij ons een lekker bakje koffie altijd klaar!”

 

www.fietsenenkoffie.nl

Info volgt

www.sportconfex.nl

Quicktrans is sinds 1987 een betrouwbare partner in de logistieke sector waar persoonlijk contact voorop staat.
De “Q” van Quicktrans staat tevens voor de “Q” van quality.

Eén partner die met u meedenkt en adviseert.
Oftewel: één telefoontje, één aanspreekpunt en één factuur voor diverse logistieke diensten.

www.quicktrans.nl

Info volgt!

www.ah.nl

Ashford Fomula, de perfecte eindafwerking voor betonvloeren waaraan hoge eisen worden gesteld.

www.ashfordformula.nl

Info volgt

www.prentz.nl

Jan Henk Hommes van Fenka BV:

”Wij zijn zeer verheugd met de samenwerking met Quality Racing Support. Onze branding-artikelen hebben veel raakvlakken met de racesport.
Denk dan vooral aan de badges op kleding en andere merchandise artikelen die veel gebruikt worden in de deze mooie sport. 
Via onze artikelen wordt een complete “branding” gecreëerd voor Quality Racing Support voor de juiste uitstraling, presentatie en herkenning.

Kortom: “LABEL THE BRAND” 

Ook vinden we het belangrijk om talentvolle jeugd een omgeving te kunnen bieden waarin optimaal gepresteerd kan worden. Waardoor ze uiteindelijk door kunnen groeien naar een nog hoger niveau. We hopen dit samen met alle ander partners en sponsoren te realiseren en wensen de coureurs en teams heel veel succes!”

www.fenka-group.com

© Copyright - Quality Racing Support